October 3rd, 2010

Voor het verzenden van uw brief heeft u natuurlijk een envelop nodig met de benodigde postzegels. Elke soort envelop voldoet voor het verzenden van een zakelijke brief, let er wel op dat indien u veel bijlagen heeft u een wat grotere envelop neemt omdat een volgepropte envelop slordig overkomt en u hiermee een slechte eerste indruk met uw brief maakt. Let bij het versturen er ook op dat u genoeg postzegels geplakt heeft het kan snel voorkomen dat u teweinig postzegels gebruikt indien u veel moet versturen.

Het is niet altijd nodig maar indien u er zeker van wilt zijn dat uw post aankomt raden wij u aan om de post aangetekend te versturen, op deze manier bent u zeker van ontvangst en staat u indien dit nodig is juridisch sterker in uw schoenen indien zich problemen voortdoen door het niet ( op tijd ) ontvangen van de door u verstuurde post.